Koud en warm buffet
38€/pp

Voorgerechtenbuffet

  • Zalm belle vue, gevulde eitjes
  • Scampi met advocadodip
  • Gravad lax, zure room
  • Rosbief gevuld met pesto
  • Savooi, wortel, pastinaak in de oven bereid
  • Salade van veldsla, rode biet, croutons, pitjes en geitenkaas
  • Cocktail, dillesaus, stokbrood

Warm:

  • Stoofpotje van Iberico varkenswangetjes
  • Gratin aardappelen of kroketten
  • Videe van fazant met boschampignons
  • Gebakken witloof
  • Vis volgens marktaanbod met een fijne groente saus
  • Bieslookpuree

Hoofdgerechten

  • Stoofpot van iberico wangen en groenten: 19.50€
  • Patrijs in rode wijnsaus, rapen, peterseliewortel, zilverui: 22€
  • Videe van fazant met boschampignons: 18.50€
  • ½ fazant cognacsaus oesterzwammen en witloof: 19€
  • Stoofpot van hert met peer, veenbes, knolselderfrieten: 18.50€
  • Kalkoenfilet met een vulling van abrikozen, gehakt, pastinaak, kruiden: 14.50€

Vis:

  • Zeebaars gefileerd en gevuld met een feestelijke vulling van groenten en amandelen: 22€
  • Vis volgens marktaanbod met een fijne groentesaus: 22€

Luxe:

  • Holstein zesrib voor 2 pers. Met groentekrans en saus: 64€
  • Hertenkalffilet, peer, veenbes, knolselderfrieten, boschampignons, rodewijnsaus vanaf 2 pers.: 32€ pp

keuze uit knolselderpuree, bieslookpuree, aardappelgratin, kroketten, savooistoemp met spek

Koud buffet: 32€/pp

  • Zalm belle vue, gevulde eitjes
  • Scampi met advocadodip
  • Gravad lax, zure room
  • Rosbief gevuld met pesto
  • Savooi, wortel, pastinaak in de oven bereid
  • Salade van veldsla, rode biet, croutons, pitjes en geitenkaas
  • Cocktail, dillesaus, stokbrood
  • Gevulde kalkoenfilet en aardappelsalade

Warm Buffet: 32 €/pp

  • Stoofpotje van Iberico varkenswangetjes
  • Gratin aardappelen of kroketten
  • Videe van fazant met boschampignons
  • Gebakken witloof
  • Vis volgens marktaanbod met een fijne groente saus
  • Bieslookpuree


Vegetarische hoofdgerechten

  • Rijkelijk groentestoofpotje met kokoscurry en zijde tofu: 15€
  • Pompoen, raap, boerenkool, wortel, aardappel, geitenkaas uit de oven: 16€

!!!ook mogelijk met vegan feta.

Soepen (prijs per liter)

  • Bisque van wilde scampi met rooktoets: 12€
  • Kreeftenbisque: 15€
  • Velouté van paddenstoelen: 9€
  • Roquefort-preisoep met walnoten: 9€
  • Tomatenroomsoep: 6€
  • Pompoensoep-kokoscurry: 8€,

Voorgerechten koud, incl. brood

  • Gravad lax, zure room, winterpostelein: 16€
  • Salade met gerookte wilde scampi pittig gekruid: 16€
  • Tartaar van zalm met gember en limoen: 15
  • Carpaccio van rund : 14€

Voorgerechten warm, incl. brood

  • Portobello met geitenkaas: 12€
  • Quiche met boschampignons, prei, schorseneren: 13€
  • Kwartel (1) met jonagold, geflambeerd met calvados : 14€
  • ½ kreeft met fijne groentesaus: 26€ (per even aantal te nemen)
  • Coquilles(5st.) met pompoenroom en crumble van hazelnoot: 15€

Apero tijd

Koud

  • Garnaalcocktail: 2.80€
  • Zalmtartaar met wakame en sesam: 3.5€
  • Forelmousse: 2€
  • Gerookte paling: 2.30€
  • Scampi/appel/curry: 2.20€
  • Kip/appel/curry: 2€
  • carpaccio van rund met pesto: 2€

Warm

  • Bisque wilde scampi: 2.5€
  • Zwarte woudham gevuld met geitenkaas: 2.30€
  • Champignon lookboter: 1.8€
  • Coquille hazelnoot: 2.5€
  • Gratin oesterzwam: 2.5€

Tafelbord

  • 5 hapjes samengesteld naargelang uw menu 9.5€
  • 3 hapjes: 6.5€

 

  • Dippers met grissini: pesto, hummus, peppadew 4.5€ pp
  • Winterse groentedip met witloof, pastinaak, wortel, rode biet: 2.5€ pp

Dessert

Wandeling op de toren: 9.5€ bestaande uit

  • Pralinémousse
  • Zwarte kersenbavarois
  • Chocolademousse Ruby
  • Dessertkoekjes
  • Feestgebakje
  • Pralines

Desserten per stuk 4.5€

  • Zwarte kersen bavarois
  • Chocolademousse ruby
  • Pralinémousse
  • Feestgebakje

Allergie of intolerant, meld het ons.