Kerst
Voorgerechten incl. brood
- Carpaccio van gerookte zalm Oosters getint: 19€
- Carpaccio van hert, créme van mascarpone en truffel, basilicum, Parmezaan: 19€
- Vitello tonnato: 17€
- Wildpaté, duo van confituur: 16€
- Coquille van knolselder, bearnaise, zeekraal (VEGAN)l: 17€
- Carpaccio van rode biet, creamy cheese, kappertjes en dille (VEGAN) : 17€
Soepen per liter incl. brood
- Garnalenbisque, room, cognac, garnaal: 15€
- Tomatensoep: 8.5€
- Velouté van vergeten groenten, eekhoorntjesbrood en kruidige croutons: 14€
Hoofdgerechten:
- Hertenstoofpot, appel, veenbes, witloof: 24€
- Hertenkalfsteak, peer, veenbes, witloof, oesterzwam, bramensaus: 28€
- Fazantenfilet, witloof, appel, veenbes, fine champagnesaus: 25€
- Rog vleugel, kappertjes ,knolselderpuree: 31€
- Feestelijk gevulde kalkoenfilet, witloof, appel, veenbes: 20€, kinderportie: 13€
- Videe van kikkererwten ,oesterzwam, vegan balletjes (VEGAN): 23€
Garnituren inbegrepen, keuze door te geven
- Knolselderpuree
- Gratin
- Kroketten
- Vegan/lactose vrij/glutenvrije puree
- Vegan/lactose vrij/ glutenvrije gratin
Desserten
- Chocoladetaart vegan en lactose vrij: 6.5€
- Sneeuwman: vanille ijs en merengue: 7.5€
- Soufflé Grand Marnier ijs: 7€
- Allumette Passion: 7€
- Limoncello tiramisu: 8.5€
Koud buffet: 42€ pp vanaf 4 personen
- Zalm belle vue gegarneerd met grijze garnaal
- Gerookte zalm en makreel
- Kalkoenfilet met een feestelijke vulling
- Carpaccio van hert, créme van mascarpone en truffel, basilicum, Parmezaan
- Wildpaté van ree en fazant
- Couscous salade
- Aardappelsla
- Seizoens groenten
- Tartaar, cocktail: brood
31/12/24 en 01/01/25
Soepen per liter incl. brood
- Garnalenbisque, room, cognac, garnaal: 15€
- Tomatensoep: 8.5€
- Velouté van vergeten groenten, eekhoorntjesbrood en kruidige croutons: 14€
Koud buffet: 42€ pp vanaf 4 personen
- Zalm belle vue gegarneerd met grijze garnaal
- Gerookte zalm en makreel
- Kalkoenfilet met een feestelijke vulling
- Carpaccio van hert, créme van mascarpone en truffel, basilicum, Parmezaan
- Wildpaté van ree en fazant
- Couscous salade
- Aardappelsla
- Seizoens groenten
- Tartaar, cocktail: brood
Luxe Gourmet: 43€ pp (± 350 gr vlees)
- Hert, haas, everzwijn, Aberdeen Agnus steak, lamsburger, wildzwijnworst
- Saladbar, groenten om te bakken, sausjes, brood, gratin
Surf Gourmet: 44€ pp (± 350 gr vis)
- Zalm, scampi’s, koolvis, coquille, zeebaars
- Saladbar, groenten om te bakken, sausjes, brood, gratin
Desserten
- Chocoladetaart vegan en lactose vrij: 6.5€
- Sneeuwman: vanille ijs en merengue: 7.5€
- Soufflé Grand Marnier ijs: 7€
- Allumette Passion: 7€
- Limoncello tiramisu: 8.5€
VEGAN Voorgerecht:
- Coquille van knolselder, bearnaise, zeekraal: 17€
- Carpaccio van rode biet, creamy cheese, kappertjes en dille : 17€
VEGAN Hoofdgerecht:
- Saffraanrisotto met geroosterde groenten en seitan: 23€
Praktisch
Uiterlijke besteldatum kerst: 10/12/24
Uiterlijke besteldatum eindejaar: 16/12/24
Afhalen (Schriekbos 24, 2980 Zoersel) – Betalen kan met Cash of Payconiq
- 24/12: 10u tot 15u
- 25/12: 11u tot 13u
- 31/12: 11u tot 14u
- 01/01: 11u tot 13u
Beperkte levering mogelijk in Zoersel 10€; regio rond Zoersel 15€
Bestellen via traiteursigrid@hotmail.com of telefonisch op 0485730818
Opgeven van uur afhaling, mogelijke allergieën, keuze aardappelgerecht, telefoonnummer en naam.