Kerst

Voorgerechten incl. brood

  • Carpaccio van gerookte zalm Oosters getint: 19€
  • Carpaccio van hert, créme van mascarpone en truffel, basilicum, Parmezaan: 19€
  • Vitello tonnato: 17€
  • Wildpaté, duo van confituur: 16€
  • Coquille van knolselder, bearnaise, zeekraal (VEGAN)l: 17€
  • Carpaccio van rode biet, creamy cheese, kappertjes en dille (VEGAN) : 17€

Soepen per liter incl. brood

  • Garnalenbisque, room, cognac, garnaal: 15€
  • Tomatensoep: 8.5€
  • Velouté van vergeten groenten, eekhoorntjesbrood en kruidige croutons: 14€

Hoofdgerechten:

  • Hertenstoofpot, appel, veenbes, witloof: 24€
  • Hertenkalfsteak, peer, veenbes, witloof, oesterzwam, bramensaus: 28€
  • Fazantenfilet, witloof, appel, veenbes, fine champagnesaus: 25€
  • Rog vleugel, kappertjes ,knolselderpuree: 31€
  • Feestelijk gevulde kalkoenfilet, witloof, appel, veenbes: 20€, kinderportie: 13€
  • Videe van kikkererwten ,oesterzwam, vegan balletjes (VEGAN): 23€

Garnituren inbegrepen, keuze door te geven

  • Knolselderpuree
  • Gratin
  • Kroketten
  • Vegan/lactose vrij/glutenvrije puree
  • Vegan/lactose vrij/ glutenvrije gratin

Desserten

  • Chocoladetaart vegan en lactose vrij: 6.5€
  • Sneeuwman: vanille ijs en merengue: 7.5€
  • Soufflé Grand Marnier ijs: 7€
  • Allumette Passion: 7€
  • Limoncello tiramisu: 8.5€

Koud buffet: 42€ pp vanaf 4 personen

  • Zalm belle vue gegarneerd met grijze garnaal
  • Gerookte zalm en makreel
  • Kalkoenfilet met een feestelijke vulling
  • Carpaccio van hert, créme van mascarpone en truffel, basilicum, Parmezaan
  • Wildpaté van ree en fazant
  • Couscous salade
  • Aardappelsla
  • Seizoens groenten
  • Tartaar, cocktail: brood

31/12/24 en 01/01/25

Soepen per liter incl. brood

  • Garnalenbisque, room, cognac, garnaal: 15€
  • Tomatensoep: 8.5€
  • Velouté van vergeten groenten, eekhoorntjesbrood en kruidige croutons: 14€

Koud buffet: 42€ pp vanaf 4 personen

  • Zalm belle vue gegarneerd met grijze garnaal
  • Gerookte zalm en makreel
  • Kalkoenfilet met een feestelijke vulling
  • Carpaccio van hert, créme van mascarpone en truffel, basilicum, Parmezaan
  • Wildpaté van ree en fazant
  • Couscous salade
  • Aardappelsla
  • Seizoens groenten
  • Tartaar, cocktail: brood

Luxe Gourmet: 43€ pp (± 350 gr vlees)

  • Hert, haas, everzwijn, Aberdeen Agnus steak, lamsburger, wildzwijnworst
  • Saladbar, groenten om te bakken, sausjes, brood, gratin

Surf Gourmet: 44€ pp (± 350 gr vis)

  • Zalm, scampi’s, koolvis, coquille, zeebaars
  • Saladbar, groenten om te bakken, sausjes, brood, gratin

Desserten

  • Chocoladetaart vegan en lactose vrij: 6.5€
  • Sneeuwman: vanille ijs en merengue: 7.5€
  • Soufflé Grand Marnier ijs: 7€
  • Allumette Passion: 7€
  • Limoncello tiramisu: 8.5€

VEGAN Voorgerecht:

  • Coquille van knolselder, bearnaise, zeekraal: 17€
  • Carpaccio van rode biet, creamy cheese, kappertjes en dille : 17€

VEGAN Hoofdgerecht:

  • Saffraanrisotto met geroosterde groenten en seitan: 23€

Praktisch

Uiterlijke besteldatum kerst: 10/12/24
Uiterlijke besteldatum eindejaar: 16/12/24

Afhalen (Schriekbos 24, 2980 Zoersel) – Betalen kan met Cash of Payconiq

  • 24/12: 10u tot 15u
  • 25/12: 11u tot 13u
  • 31/12: 11u tot 14u
  • 01/01: 11u tot 13u

Beperkte levering mogelijk in Zoersel 10€; regio rond Zoersel 15€

Bestellen via traiteursigrid@hotmail.com of telefonisch op 0485730818

Opgeven van uur afhaling, mogelijke allergieën, keuze aardappelgerecht, telefoonnummer en naam.