Koud en warm buffet, 38€ pp

Voorgerechtenbuffet
• Zalm belle vue, gevulde eitjes
• Scampi met advocadodip
• Gravad lax, zure room
• Rosbief gevuld met pesto
• savooi, wortel, pastinaak in de oven bereid
• salade van veldsla, rode biet, croutons, pitjes en geitenkaas
• Cocktail, dillesaus, stokbrood
Warm:
• Stoofpotje van Iberico varkenswangetjes
• Gratin aardappelen of kroketten
• Videe van fazant met boschampignons
• Gebakken witloof
• Vis volgens marktaanbod met een fijne groente saus
• Bieslookpuree

Hoofdgerechten

• stoofpot van iberico wangen en groenten: 19.50€
• patrijs in rode wijnsaus, rapen, peterseliewortel, zilverui:22€
• videe van fazant met boschampignons: 18.50€
• ½ fazant cognacsaus oesterzwammen en witloof:19€
• stoofpot van hert met peer, veenbes, knolselderfrieten: 18.50€
• kalkoenfilet met een vulling van abrikozen, gehakt, pastinaak, kruiden: 14.50€

***

vis
• zeebaars gefileerd en gevuld met een feestelijke vulling van groenten en amandelen: 22€
• vis volgens marktaanbod met een fijne groentesaus: 22€

****

luxe:
• Holstein zesrib voor 2 pers. Met groentekrans en saus: 64€
• Hertenkalffilet, peer, veenbes, knolselderfrieten, boschampignons, rodewijnsaus vanaf 2 pers.: 32€ pp

**********

keuze uit knolselderpuree, bieslookpuree, aardappelgratin, kroketten, savooistoemp met spek

Koud buffet: 32€

  • • Zalm belle vue, gevulde eitjes
    • Scampi met advocadodip
    • Gravad lax, zure room
    • Rosbief gevuld met pesto
    • savooi, wortel, pastinaak in de oven bereid
    • salade van veldsla, rode biet, croutons, pitjes en geitenkaas
    • Cocktail, dillesaus, stokbrood
  • gevulde kalkoenfilet en aardappelsalade

WARM BUFFET: 32€

• Stoofpotje van Iberico varkenswangetjes
• Gratin aardappelen of kroketten
• Videe van fazant met boschampignons
• Gebakken witloof
• Vis volgens marktaanbod met een fijne groente saus
• Bieslookpuree

Vegetarische hoofdgerechten

• Rijkelijk groentestoofpotje met kokoscurry en zijde tofu: 15€
• Pompoen, raap, boerenkool, wortel, aardappel, geitenkaas uit de oven: 16€

!!!ook mogelijk met vegan feta.

*******

allergie of intolerant, meld het ons

Soep en voorgerecht

  • Soepen prijs per liter incl. brood:
    • Bisque van wilde scampi met rooktoets: 12€
    • Kreeftenbisque: 15€
    • Velouté van paddenstoelen: 9€
    • Roquefort-preisoep met walnoten: 9€
    • Tomatenroomsoep: 6€
  • pompoensoep-kokoscurry: 8€,

*******************

voorgerechten koud, incl. brood
• Gravad lax, zure room, winterpostelein: 16€
• Salade met gerookte wilde scampi pittig gekruid: 16€
• Tartaar van zalm met gember en limoen: 15
• Carpaccio van rund : 14€

**************************

Voorgerechten warm incl. brood:
• Portobello met geitenkaas: 12€
• Quiche met boschampignons, prei, schorseneren: 13€
• Kwartel (1) met jonagold, geflambeerd met calvados : 14€
• ½ kreeft met fijne groentesaus: 26€ (per even aantal te nemen)
• Coquilles(5st.) met pompoenroom en crumble van hazelnoot: 15€

Hapjes en dessert

Apero tijd:
koud
• Garnaalcocktail: 2.80€
• Zalmtartaar met wakame en zure appel: 3.5€
• Forelmousse: 2€
• Gerookte paling: 2.30€
• Scampi/appel/curry: 2.20€
• Kip/appel/curry: 2€

****
Warm
• Bisque wilde scampi: 2.5€
• Zwarte woudham gevuld met geitenkaas: 2.30€
• Champignon lookboter: 1.8€
• Coquille hazelnoot: 2.5€
• Gratin oesterzwam: 2.5€
• Tafelbord:** 5 hapjes samengesteld naargelang uw menu 9.5€
** 3 hapjes: 6.5€

*****
• Dippers met grissini: pesto, hummus, peppadew 4.5€ pp

• Winterse groentedip met witloof, pastinaak, wortel, rode biet: 2.5€ pp

Wandeling op de toren: 9.5€ bestaande uit
• pralinémousse
• Zwarte kersenbavarois
• Chocolademousse Ruby
• Dessertkoekjes
• Feestgebakje
• pralines

Desserten per stuk 4.5€
• zwarte kersen bavarois
• chocolademousse ruby
• pralinémousse
• feestgebakje